Home » Behandelinformatie en vormen

Behandelinformatie :

 

Tijdens de eerste afspraak wordt een kosteloos intakegesprek gehouden en volgt daarna de behandeling zodat de behandeltijd 30 minuten langer duurt. In de 1e consultbehandeling tussen therapeut en cliënt wordt afgesproken en vastgelegd met welke behandelvorm wordt gewerkt.  Dit kan om één type behandelvorm gaan of een combinatie van behandelvormen.

 

De Praktijk is helaas niet toegankelijk voor mindervaliden. 

Er is helaas geen wachtruimte bij de Praktijk waar je van te voren kunt plaatsnemen, daarom verzoek ik u op de afgesproken tijd aanwezig te zijn. 

Er is voldoende parkeergelegenheid bij de Praktijk.

 

 

Vergoedbaarheid therapeutische behandelingen vanuit Zorgverzekeraars : 

Praktijk Meuleman Integrale Lichaamstherapeut staat ingeschreven in het Register beroepsbeoefenaren complementaire zorg ( RBCZ) , is een geaccrediteerde Zorgaanbieder volgens de WKKGZ en WTZA en is lid van beroepsverenigingen  Complementaire Kwaliteitstherapeuten en CAT-vergoedbare HBO-therapeuten.  Praktijk Meuleman werkt onder de volgende Handelsnamen : 

- Praktijk Meuleman Integrale Lichaamstherapeut

- Praktijk Meuleman Voetreflextherapeut

 

Hierdoor kan, afhankelijk van uw verzekering een consult gedeeltelijk vergoed worden.  Of u hiervoor in aanmerking komt, kunt u bij uw eigen verzekering navragen