Dorn-Therapie

Heb je chronische rug/nekklachten ?  Veel van deze klachten zijn met eenvoudige technieken op te lossen.  Dorn-therapie is een eenvoudige , maar zeer krachtige en efficiënte therapie om heel snel klachten in het bewegingsapparaat pijnvrij te maken.

Dorntherapie is een therapie die het lichaam zelf aan het werk zet. Het zelf genezend vermogen wordt geactiveerd.  Het is een milde therapie waar op een voorzichtige manier de wervels weer in hun positie worden gezet en wordt het bindweefsel tussen de wervels losgemaakt, waardoor de doorbloeding beter wordt.  De oorzaak kan een beenlengteverschil zijn, die door een Dorn- behandeling gecorrigeerd kan worden.

Gevolgen van een Beenlengteverschil zijn vaak : pijn in de rug, artrose, ischias-klachten, pijn in de knie, pijn in de schouders, scoliose, voetproblemen, liesbreuk, darm-/blaasproblemen, SI-pijn, uitstralingspijn been, hoofdpijn, nekklachten, stressklachten.

Breussmassage

Dit is een zachte ontspannende behandeling van de wervelkolom. De Breussmassage ontspant de wervelkolom,  en is vaak prettig na een Dorn-behandeling en kan psychische, energetische en lichamelijke blokkades oplossen.